VILLA LINDEPIJLSTAART TE ZWOLLE

Stijlvol herenhuis

Deze moderne villa, “type Lindepijlstaart” is gelegen in Zwolle. Kenmerkend aan dit stijlvolle herenhuis zijn de wit gestucte gevels met een antracietkleurige plint langs de onderzijde, alsmede de langwerpige ramen aan de voor-, achter- en zijgevel met zwarte kozijnen. De hoge ramen aan de voorzijde van de woning voorzien van een frans balkon zorgen voor een luxe uitstraling. Tevens geven deze ramen veel licht in de slaapkamers waardoor er echt een contact met buiten ontstaat. Deze details samen met de imposante entree vormt deze villa tot een prachtig geheel.

De bijkeuken is opgetrokken uit zwart potdekselwerk en brengt u naar de garage. Aan de achterzijde van de bijkeuken/garage is een prachtige veranda gebouwd waar u heerlijk kunt genieten van de prachtig, onder architectuur aangelegde tuin. Het hoofd- en bijgebouw zijn beide voorzien van vlakke dakpannen en heeft u de zonnepanelen al gezien? Deze vallen bijna niet op in het zwarte geheel.

De indeling binnen heeft een open karakter en de woonkamer is door middel van een open sfeerhaard gescheiden van de woonkeuken. Beide zijn hierdoor tuingericht. Aan de kinderen is ook gedacht door middel van een speelkamer aan de straatkant, middels ensuite deuren is deze gescheiden van de woonkamer. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, waarvan de master bedroom beschikt over een eigen inloopkast. Ook is er een badkamer met separate toilet aanwezig. Dankzij de vide is er ontzettend veel lichtinval aanwezig op de 1e verdieping. Via de vaste trap komt u op de ruime zolder waar zich nóg twee grote kamers bevinden, inclusief het wasgedeelte. Kortom een prachtige villa met veel woongenot!

Lichtenberg Bouwgroep
Octaanstraat 5 – 7463 PM Rijssen – T 0548 51 36 63  – E info@bouwgroep-lichtenberg.nl

Scroll naar top