lichtenberg-villabouw-logo

Met passie meesterlijk bouwen

Uw exclusieve villa

Heerlijk! U wilt uw eigen villa gaan bouwen. Misschien bent u zich aan het oriënteren of mogelijk heeft u al een heel plan klaarliggen. In beide gevallen is Lichtenberg Exclusieve Villabouw het beste beginpunt voor uw reis. Wist u dat wij meer dan 85 jaar ervaring hebben in de exclusieve villabouw? Bij ons kunt u 100% vertrouwen op vakmanschap, creativiteit en absolute transparantie in iedere fase van onze samenwerking.

Onderscheid

Lichtenberg Exclusieve Villabouw heeft, van eerste ontwerp tot sleuteloverdracht, alles onder één dak. Onze eigen adviseurs, architecten, tekenaars, uitvoerders en bouwvakmensen zijn enorm ervaren en garanderen u niets dan topkwaliteit voor de villa van uw dromen.

Advies

U heeft een kavel, of een kavel op het oog. Daarmee overweegt u om zelf te gaan bouwen, waarbij u vanzelfsprekend graag goed wilt worden geadviseerd en begeleid. Maak dan gewoon eens een afspraak en kom langs voor een kop koffie met één van onze deskundige adviseurs. Daarmee zet u de eerste, vrijblijvende stap op weg naar uw eigen exclusieve droomvilla.

Laat u inspireren op onze aparte website:

Een aantal gerealiseerde exclusieve villa’s

Eigen vakmensen - Ruim 85 jaar ervaring - Transparant in kosten - Alle disciplines in huis

Scroll naar boven