lichtenberg-planontwikkeling-logo

Ons team

Het team van de Lichtenberg Bouwgroep bestaat uit een breed gezelschap van enthousiaste, getalenteerde bouwers, doeners en denkers. Van de architect die uw plan uitwerkt, tot de receptioniste die u welkom heet in onze showroom en van de metselaar die aan uw droomhuis bouwt tot de uitvoerder die uw planontwikkeling uitwerkt.

De vakkennis van ons team staat als een huis. Doordat wij bij Lichtenberg Bouwgroep alle afdelingen onder 1 dak hebben kunnen we u snel, adequaat en vakkundig te woord staan en uw bouwproject afhandelen. Van exclusieve villabouw tot gedetailleerde planontwikkeling.

Lichtenberg Bouwgroep bestaat uit de volgende onderdelen: Lichtenberg Planontwikkeling, Exclusieve Villabouw, Architectuurwonen, Heerlijkhuis en Spectrum.

Hoewel we op diverse locaties aan het werk zijn, van kantoor tot aan de daadwerkelijke bouwplaats, zijn we een hecht team, dat op elkaar kan bouwen en overtuigd is van elkaars kunnen en kennis. Samen staan we sterk en dat is voor u als klant het grote voordeel van Bouwgroep Lichtenberg: wij zijn van alle markten, of eigenlijk in de gehele bouwwereld, thuis.

Referenties

Eigen vakmensen - Ruim 85 jaar ervaring - Transparant in kosten - Alle disciplines in huis

Scroll naar boven