lichtenberg-planontwikkeling-logo

Een unieke woonplek aan het water

Tussen Muiden, Amsterdam en Het Gooi wordt een prachtige woonwijk ontwikkeld: de Krijgsman Muiden. Een geweldig waterrijk gebied met veel groen, voor optimaal woonplezier! Op dit voormalig terrein van de kruitfabriek in Muiden worden diverse woonwijken gebouwd, elk met een eigen karakter.

Bouwgroep Lichtenberg heeft in samenwerking met Eve Architecten 31 woningen ontworpen en gebouwd voor plandeel ‘De Eilanden’. De naam zegt het al, water speelt een hoofdrol in deze prachtige groene wijk. Dit plandeel bestaat uit diverse woningen, van vrijstaande villa’s tot geschakelde huizen. Allemaal voorzien van een riante tuin en de meeste percelen liggen direct aan het water. Welk jaargetijde het ook is, u heeft altijd een levendig uitzicht en de natuur binnen handbereik.
Al dat water brengt ook de nodige aanlegsteigers en haventjes met zich mee, vlonders en trappetjes. Dat wordt genieten, voor jong en oud! Het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen geeft de huizen een prachtige robuuste en natuurlijke uitstraling.

Hoewel de Krijgsman midden in de natuur ligt, bevinden de snelweg (A1), de gezelligheid van Muiden én het centrum van Amsterdam zich dichtbij. Daarnaast komen er binnen de Krijgsman ook diverse voorzieningen, zoals een supermarkt, winkels, een basisschool en een restaurant.

Eigen vakmensen - Ruim 85 jaar ervaring - Transparant in kosten - Alle disciplines in huis

Scroll naar boven