lichtenberg-planontwikkeling-logo

Nieuwe woonwijk

Aan de rand van Loosdrecht wordt een prachtige groene woonwijk gebouwd. Tussen de Nieuw-Loosdrechtsedijk en de wijk Hallinckveld is ruimte gereserveerd voor in totaal 36 woningen. Vrijstaand, twee-onder-een-kap, koopwoningen in een rij en een appartementencomplex bieden voor elk wat wils! De appartementen zullen centraal in de wijk staan en bieden woning aan jongeren en kleine huishoudens.

In deze wijk wordt veel aandacht besteed aan de natuur en de nodige speelruimte. Zo komt er een wadi (een groene opslag voor regenwater) die tegelijk wordt ingericht als speelplek. Door gebruik van diverse bloemen, kruiden en planten, maar ook door het plaatsen van nestkasten en een vlinderhotel, wordt de biodiversiteit bevorderd en wordt deze groene woonwijk een genot voor mens en dier. Ook bij het inrichten van de (klinker)wegen en de vele wandel- en fietspaden wordt rekening gehouden met natuur en bewoners.

Het doel is om een kleinschalige erfsfeer te creƫren en de wijk te verbinden met het omliggende slagenlandschap. Een plek om samen te genieten van de natuur en van de buurt!

Eigen vakmensen - Ruim 85 jaar ervaring - Transparant in kosten - Alle disciplines in huis

Scroll naar boven