lichtenberg-planontwikkeling-logo

5 royale woningen nabij het Kruitbos

Midden in het deelplan ‘De Eilanden’, in de nieuwe, waterrijke woonomgeving De Krijgsman Muiden, worden 5 royale woningen gebouwd. Aan de rand van het Kruitbos en vlakbij het IJmeer.

De natuur begint direct buiten uw woning. Via de diverse prachtige wandelpaden loopt u dwars door het groen zo naar het water. Maar met de auto of de fiets bent u ook in een mum van tijd in het gezellige centrum van Muiden of Amsterdam! De A1 is de nabije verbinding met de rest van Nederland.

Deze woningen hebben allen een heerlijke ruime tuin op het zuiden en een vlonder terras aan de voorzijde, direct aan een groen plantsoen. Daarnaast zijn alle woningen voorzien van een eigen berging in de tuin en een of twee privé parkeerplaatsen. Perfect geschikt voor gezinnen en/of thuiswerkers!

Want ook binnen bieden de woningen veel licht en ruimte. De tweede verdieping bevat drie royale slaapkamers en een badkamer, maar daarnaast geeft de hoge zolder met stijle kap u de mogelijkheid tot extra bergruimte, een werkkamer of misschien wel een ruime slaapkamer met inloopkast.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Wonen in De Krijgsman, dat is het hele jaar door genieten, binnen en buiten!

Eigen vakmensen - Ruim 85 jaar ervaring - Transparant in kosten - Alle disciplines in huis

Scroll naar boven