lichtenberg-planontwikkeling-logo

2 villa's en 10 hofwoningen in Laren

‘De Biezemtuin’ is een mooi project in Laren van in totaal 12 woningen; 2 villa’s en 10 hofwoningen. Het plan is ontwikkeld door verschillende partijen, en de bouw wordt uitgevoerd door de Lichtenberg Bouwgroep.

De villa’s en hofwoningen worden gekenmerkt door typische Gooische architectuur. De villa’s hebben een Gooische mansardekap, die ook bij de hofwoningen terug te zien is. Een vorm die in het Gooi veel gebruikt wordt! De 10 hofwoningen zijn zo geplaatst dat ze samen een gedeeltelijke binnentuin hebben, hierdoor ontstaat een gezellig hofje die tegelijk als tuin is ingericht voor alle woningen. Om toch privacy te creëren hebben de woningen wel allemaal een achtertuin.

De 2 villa’s bevinden zich aan de andere zijde van de parkeerplaats, die gelijk een soort ‘scheiding’ vormt tussen de twee verschillende type woningen. De villa’s beschikken beide over een prachtige rieten kap, wat ook weer typisch is voor een Gooische woning. Omdat deze ook een mansarekap hebben, vormt het toch één mooi geheel en één mooie wijk.

Eigen vakmensen - Ruim 85 jaar ervaring - Transparant in kosten - Alle disciplines in huis

Scroll naar boven